Камелия наскоро се завърна от своето турне в Америка и признава, че е удовлетворена от многобройните срещи със сънародниците ни там и от огромния интерес към концертите й, които са били на най-различни места - в малки залички, в ресторант, в църкви, където могат да се съберат доста българи.

"Платените концерти бяха 10, но всъщност станаха 14 заради големия интерес. В Чикаго пуснаха едната събота, тя се разпродаде, за първи път пуснаха петък и той се напълни, след това и допълнителен концерт на 1 декември, последва и второ участие в Лас Вегас..." - разказва тя в COOL...T, цитира Signal.bg.

Легендарната фолк певица не крие, че зад Океана публиката е доста разочарована от гостуващите родни фолк изпълнители, които си позволяват да пеят на плейбек.

"Направих програмата два часа и половина. Аз пея на живо и виждам една разлика отпреди 10 години, защото много мои колеги са гостували през това време и малко бизнесът е покварен. Когато българите в чужбина плащат 40 - 45 долара вход, искат отношение, искат присъствие, искат изпълнителят да пее на живо. За тях това е нормално. Когато някой дойде и претупа програмата просто, за да отметне поредния ангажимент, хората остават разочаровани" - обяснява тя и подчертава:

"Това разочарование се е натрупало у българите. Наистина, посрещнаха ме с много недоверие, едва ли не, че те ще получат от мен същото, но в крайна сметка успях да им покажа, да ги отпусна и да ги забавлявам по моя си начин. В програмата ми имаше мои песни, български народни песни, македонски, сръбски... Пяха с мен на всички песни - на "Ти си", на, "Луда по тебе", на новата Гъмзата - "Дразни ме", дори пропях и "Шушана", която и там ги е завладяла".

Припомняме ви, че само преди дни излезе новото парче на Камелия "Куклите". Парчето е в нетипичен за певицата стил и ритъм - звучи доста модерно, а екипът е сигурен, че ще се наложи в дискотеките и в сърцата на почитателите на изпълнителката. На вас допада ли ви парчето?