Камелия се обясни в любов на дългогодишния си спътник в живота Цветин, когото тя нарича Пипо. Двамата живеят без брак дълги години и са една от най-стабилните двойки в шоубизнеса в България. Певицата сподели трогателно любовно признание в социалните мрежи, придружено от снимка на влюбените от сватбата на Софи Маринова.

За тържеството Цветин е избрала шарени чорапи, които смело са подават под панталона му и които веднага се превърнаха в най-обсъжданата тема сред почитателите на певицата.

Камелия и Цветин са заедно от 1997 година.Тогава изпълнителката на „Огън-момиче” отива на кастинг в студиото на музикална компания „Пайнер“ в Димитровград. Продуцентите на фирмата я харесват и през август Камелия подписва договор. Започват записи на първите песни, които виждат бял свят в музикалната компилация „Фолк казино“ („100 години“, „Иди си“, „Грях ли е това“ и „Истински мъж“). В края на годината Камелия се запознава с настоящият си приятел Цветин Томов. Той става неин личен мениджър, а съвместното им съжителство и професионално сътрудничество продължава до днес.