Камелия Воче се превърна в нещатен изповедник в Къщата и нещо като психоаналитик на съквартирантите.

Дори и тези, които имаха резерви към пеещата готвачка, вече я намират за изключително сърдечен човек, пред когото могат да си изплачат и най-съкровените тайни.

Това важи и за Евгени Минчев, който не спираше да сипе обиди по адрес на фината дама. След като паркетният лъв получи най-много номинации за изгонване, той изпадна в тежка депресия.

Останалите съквартиранти веднага изолираха лорд Минчев ъф Итън. Върлата му врагиня Камелия Воче беше единственият човек, който го спря да не си тръгне от шоуто.

„Всички са лицемери. Никога не съм очаквал, че точно ти ще тръгнеш да ме успокояваш”, каза Минчев на певицата, малко преди да избухне в сълзи.

След като първоначалният му емоционален срив премина, той сподели с Камелия, че никой не разбира колко е самотен на големите празници - Коледа и Нова година. Всички празнували с близките си, само той не. Воче му предложи да го покани вкъщи тази година.

„Много си мила, ама май ще откажа. Всеки път, като дойда у вас, ми готвиш едни и същи спагети“, обърна се към нея светският хроникьор.

И докато Минчев рони сълзи, любовницата на Тачо Зорница Линдарева надига чашки още от сутринта. Напрежението си каза думата и съперницата на Жени Калканджиева посяга още в 10 часа към виното.

Това беше една от причината съквартирантите да я номинират. Сред мотивите им се споменават още неуравновесеност, двуличие, наглост, липса на достойнство и желанието й да прави конфликти.