Столичните собственици на жилища под наем бягат като дявол от тамян, чуят ли името Камелия Воче.

Певицата, бивша тв водеща, а отскоро и кулинарна специалистка, дължала на две хазяйки приблизително 5 хил. лева, твърдят сигурни източници.

Не от вчера се носят слухове, че Воче не е от най-съвестните плащачки и да остане без борчове към хора, фирми или държавни институции било сравнимо с истинско чудо.

Джобът на Камелия изтънял още повече, оставайки без постоянни доходи, след като остана без тв предаване и влиятелен любовник.

Собствениците на апартамента, в който живее в момента, се оплакали тук-там, че за последните пет месеца не били виждали наем от Воче.

"А предишното си жилище напусна, без да си плати парно за 2000 лв. Най-лошото е, че Гиби Искренов още търпи негативи от връзката си с нея. Негов приятел пък завлякла със 7500 лева", коментира се из светските среди.

*Снимка: Bulphoto

Зад гърба й одумват Камелия, че претендирала с излишно самочувствие и помпозност, но с пари назаем.

Точно с чужди средства Воче пътувала до Рим, за да напазарува местни риби и раци за участието си във  втория сезон на "Черешката на тортата".

За капак, за да се изтъкне, посрещнала гостите си в дома на свой приятел, но излъгала тях, а и всички зрители, че е неин.

Брюнетката с 18-каратова усмивка прибягвала до  баналния телефонен трик,  за да се укрива от хората, на които дължи пари.

"Постоянно си сменя номерата или пък ползва карти, регистрирани на познати. Кога ли ще яде бой?!", обсъждат още видната персона из столичните хайлайф седенки.

Сега надеждите на  Воче да закърпи тежкото си финансово положение били свързани с първата й книга с кулинарни рецепти. Засега обаче не се харчелa с успех, въпреки че рецептите си ги бива, пише ''Уикенд'', цитира slava.bg.