Певицата Камелия Воче показа, че е жена без предразсъдъци и вдъхновена от италианската кухня, отвори магазинче за паста на столичния пазар „Красно село”. 

Корлоритното дюкянче вече е станало любимото в квартала, защото арт персоната прави най-вкусните спагети, пица и лазаня, които карат клиентите да си облизват пръстите, писа „Таблоид“.

Всяка сутрин пред магазина на джаз примата се нареждат 20-ина души, които поръчват да им бъде приготвена италианска вечеря. Воче, която има опит в южната кухня заради дългогодишното си пребиваване на Ботуша, още отрано започва подготовката на тестото, за да може да втаса. Камелия зарязала глезотиите да спи до късно и ставала по тъмно, за да започне месенето на пиците и питките.

„Правя паста със страхотен мерак, аз съм си кулинарка, пък и все пак ползвам оригинални рецепти, които съм научила в родината на пицата”, радвала се сама на себе си певицата. Опиталите приготвените от нея вкусотии оценявали високо блюдата й и затова вече има достатъчно редовни клиенти. Единственото, което я притеснява, е да не би останалите търговци на пазара да й завидят и да й направят някоя кална история, като например да подадат фалшив сигнал в ХЕИ, че я хигиената не е спазена, я съхранението на продуктите не е както трябва. „Ходи после обяснявай, че си перфектен”, притеснява се Камелия.


Воче се завърна в България преди 10-ина години, след като се разведе с втория си съпруг – италианеца Маурицио. Самата тя не скри скандалната история, която я принудила да напусне половинката си. Преди известно време, певицата обясни как римлянинът посегнал на дъщеря й от първия брак, която много приличала на нея. След като научила за кошмара, Камелия, без да мисли, си изнесла багажа, взела със себе се и сина си Самуел и приключила с брака си. Нещо повече – Воче просто взела решението да се върне в родината.

Тук обаче усетила и доста лишения след охолния живот в богатата италианска столица. Понеже няма как да изкарва много с пеене, самоуверената джаз изпълнителка успяваше да се набута в тв риалитита за висок хонорар. Но понеже тези пари са временни и бързо свършват, сега е решила да се захване сериозно с кулинарния бизнес. Следващата стъпка, която Ками ще направи е щом поспечели повече, да отвори италиански ресторант.

Източник: HotArena