Певицата и бивша телевизионна водеща Камелия Воче се е превърнала в нещо много повече от обикновена любовница за бизнесмена Николай Гигов.

Оръжейният и футболен бос води бившата на известния футболист Божидар Искренов-Гибона навсякъде със себе си, включително по работни срещи и бизнес командировки.

47-годишната дама се е превърнала в секретар, асистент и компаньон за изгората си. Гигов е женен от дълги години, но съпругата му отдавна спря да обръща внимание на паралелните връзки, които мъжът й има извън семейното огнище.

След аферите му с Юлиана Дончева и фолк певицата Глория майката на дъщеря му Ели се научи да си затваря очите и да не прави проблем от връзките на футболния бос.

"Поведението на Гигов е срамно, защото може да демонстрира поне малко уважение към съпругата си заради това, че е отгледала дъщеря му и е неотлъчно до него още откакто са били ученици", категорични са обаче семейните приятели на двойката.

Те са възмутени от факта, че когато бизнесменът летял със самолет в компанията на Камелия Воче, винаги местата им били в бизнес класа, а когато пътува със съпругата си Жени, сядали в икономичния салон, пише "Всеки ден".

Напоследък шефът на "Локомотив" (София) дори от кумова срама не се опитвал да прикрие връзката с певицата си, дори напротив, демонстративно я целувал на светски събирания.

Камелия пък, чието истинско фамилно име е Кръстева, а Воче си го измисля като прякор по време на пребиваването й в Италия, не крие, че е на върха на щастието.