Камелия Воче обитава дом за близо 2 милиона лева.

Къщата се намира в полите на Витоша, в баровския квартал Бояна. Певицата е закупила имота след развода си с италианския й съпруг и баща на сина й Самуил. При връщането си в България тя нямала къде да живее и се спряла на имота, като инвестирала всичките си пари, които е спечелила от бизнеса си с подвързване в Италия.

Пеещата готвачка, както подигравателно я нарича Евгени Минчев, веднага се влюбила в къщата с невероятни размери. Тя лично обзавела дома с поръчкови мебели от Рим, като се спряла на модерния и практичен стил.



Камелия спомена пред съквартирантите в Къщата, че не е фенка на ретро стила, а предпочита модерния интериор. Тя отделила огромно място на многобройните си книги и снимки. Домът й разполагал с 4 спални, а на първия етаж има просторна кухня, трапезария и дневна.

Къщата е с голяма градина, в която Воче се грижи лично за цветята си, както и басейн, който обаче рядко ползва. В момента в имота се шири единствено синът й Самуил, а дъщеря й Деси, която живее и работи в Рим, се връща само за уикенда в майчиния дом, пише ''Всеки ден''.