Фолк звездата Камелия заяви, че не е взимала страна в скандала между Анелия и Емилия, който се вихри седмици наред.

Певицата обясни, че това са лични отношения, които никога не би трябвало да коментира.

„Споделих личното си мнение, че 2012 година, бе доста добра в професионален план за Анелия. Явно някой е интерпретирал думите ми и ги е насложил в този битов скандал“, споделя Камелия пред blife.bg.

Хитовата изпълнителка допълни, че тези интриги, нито я вълнуват, нито се интересува от тях. 

„Емилия я познавам добре като човек. Много е човечна и добър професионалист.  Анелия имаше добра година“, обобщава Камелия.

Певицата смята, че е смешно хора, които парадират с маркови дрехи и скъпи аксесоари да занимават публичното пространство с проблемите си, докато обикновените хора се чудят как да оцелеят.

Камелия най-вероятно няма да снима клип на последната си песен „Щипни ме“ и добави:  "Не ми се снима клип, който да бъде излъчван за 3 дни, а след това ще изчезне в нищото“.

По повод темата, че ще пише книга, Камелия отговори: "Ще пиша книга, когато му дойде времето. Спирам да говоря по тази тема, защото става глупаво, когато човек започне прекалено да говори, а няма нещо завършено“.

Талантливата певица заяви, че хората в България са уморени от футбол, политика и чалга.

„Грозните надавания на черно тото, политиците, които днес говорят едно, а утре вършат съвсем друго. Певиците, които се превърнаха в модели на дрехи, а не носители на музика и настроение.„

„Прави ми впечатление, че доста често изпълнителят седи в центъра, а 90 % от публиката не го гледат. Това означава, че не ги интересува кой пее, а това е жалко“, категорична е Камелия. 

„Колко трябва да си жалък, че да сложиш чужд етикет на себе си, за да се обърнат хората към теб и да станеш личен. Колко трябва да си безличен?!“, чуди се Камелия.