Сексът и преди, и по време на пандемията е еднакво интензивен за Камелия, похвали се тя.„Не се оставям на сухо. И преди, и сега. Когато си с любим човек, винаги намираш място за споделени моменти, дори и да си по-натоварен с работа. Имам време за спорт, любов, работа. Записвам и песни. Процесите са същите. Просто сега нямам тези ангажименти в заведенията“, уточни изпълнителката, която чукна 50 години пред „България днес“. Тя прекарала празника с любимия си Цветин.

„В инстаграм все още стои моето видео. Как след 12 часа си виках, крещях и се радвах на себе си. Нямаше как да поканя приятели, защото ресторантите и заведенията не работят. Като публична личност все пак съм за пример. Не е добре да правя купони в тази обстановка. Съобразявам се. Дори на подобен паметен празник останах у дома, но избухнах подобаващо.

За пореден път разбрах, че няма значение дали сме двама или двеста. Най-важното е настроението. В противен случай нито мястото, нито бройката хора създават настроение“, категорична е звездата. Тя опровергава и плъзналите слухове, че има пиърсинг на гърдата, след като преди няколко дни пусна снимка, на която сякаш се вижда металното украшение. "Нямам пиърсинг на гърдата. Не си падам по това", отсече Камелия.