Фолк звездата Камелия сподели пред BLife, че за нея Бъдни вечер и Коледа са едни от най-истинските и вълнуващи празници!

В последните години певицата задължително се прибира в родния си град - Чипровци, където празнува със семейството си.

Камелия издаде, че главният майстор за трапезата на Бъдни вечер е баба й, която приготвя традиционните ястия за празника.

"Двете с майка ми цял ден приготвят пълнени чушки с боб, сърми, баници, варена тиква, орехи, пуканки и всякакви неща, които са типични за Чипровци", издава певицата пред BLife.

Най-много се радва на майсторлъка, който показва любимата й баба. Възрастната жена глези талантливата си внучка с едни от най-любимите й гозби за празника.

"Най-много обичам пълнените чушки с боб. Страхотни са. Баба ми приготвя и специални малки хлебчета, които също са много вкусни", разказва Ками.

Камелия се радва като малко дете на празниците, защото в миналото семейството й не е отбелязвало тези дни.

"Родителите ми са възпитаници на поколение, което не празнуваше Коледа. Прекъсната е връзката, линията, защото в годините на тоталитарния режим това беше забранено. Аз живеех само с родителите си, не съм била в обкръжението на бабите и дядовците си", признава хитовата певица.

Според нея не само на Коледа стават чудеса, а всеки ден през годината.

"Чудесата се случват всеки ден. Животът е едно чудо!", отсича Камелия, която признава, че ежедневно пише писма до Дядо Коледа.

Певицата не скри, че е подготвила подаръци за семейството и любимия Цветин. Винаги залага на практичните и приложими подаръци, с които да зарадва обичаните хора.

"За мен не е важно подаръците да са скъпи, по-важно е да сме заедно и да си спомним за старите преживявания", допълва Ками.

Лично за себе си е пожелала екстравагантно бижу, с което Цветин ще я дари в празничния 25 декември. Тя също ще го изненада с полезен и приложим подарък, който ще остави под елахата, научи BLife.