Камен Воденичаров е обявил за продажба софийското си жилище и събира пари, за да си купи апартамент в Барселона. Това било любимото му място и на всяка цена искал да има собствен дом там.

Водещият смята да живее там с една дама, като не уточнява коя е тя. Само, че му трябват още много пари, за да плати жилището. Затова Камен е обявил софийския си апартамент за продажба.

Воденичаров не уточни дали смята да се пренесе там завинаги, но каза, че засега търси още пари, за да доплати и да си вземе жилището в Барселона. Парите от софийския му апартамент няма да му стигнат и трябват още, пише blitz.bg.

В предаването “Тази неделя” по bTV Камен каза, че вече се е отказал от хобито си да събира табелки с надпис “reservе”. В началото си ги купувал, за да е по-интересно на бара в жилището му, където събира приятели и на всяко място им слагал по една такава табелка. След това обаче те започнали да му подаряват и така колекцията набъбнала. Като разбрал, че ги крадели от заведенията, спрял да събира. Дори започнал да ги подарява, пък и вече имал достатъчно, за да продължи традицията в семейния бар да се събира с приятели и местата им да са декорирани с такива надписи.

При разходката в дома му, Камен показа ценни картини, които е купил от различни места. Най-ценната му придобивка обаче е картина от бащата на Тончо Токмакчиев – Ненко, който е един от най-добрите наши акварелисти.

Докато камерата обикаляше стените, се видя че на видно място е и голяма снимка на Камен с певеца Любо Киров, с когото се говореше преди години, че се били гаджета. Двамата дълго бяха скарани и се сдобриха преди година.