Актрисата Камерън Диас и колегата й Джейсън Сийгъл блестяха на червения килим на предпремиерата на новия им филм Sex Tape. Извън червения килим обаче те пренебрегнаха феновете си.

Актьорите се отнесли "ужасно" към своите почитатели, когато феновете поискали автографи и снимки с тях. "Не беше все едно феновете ги преследват към някой хотел или ресторант. Беше предпремиера на техния филм, на която имаше и фенове. Поведението и на двамата беше отвратително", казва източник на RadarOnline.



''След часове на чакане, за да се срещнат с любимите си звезди феновете бяха игнорирани'', посочва един от огорчените почитатели. "Когато един 20-годишен младеж поиска да се снима с Джейсън, актьорът каза "Не" и затръшна вратата на колата си пред лицето на момчето. Хората бяха възмутени. Камерън също отказа. "Ако го направя за един, трябва да го направя за всички", каза тя на хората", разказват очевидци.

Джейсън Сийгъл е присъствал на афтърпартито, но Камерън Диас си тръгнала още преди да е започнал филма. "Тя не беше приятелски настроена и това беше много разочароващо. Имаше буквално 4-5 човека, които питаха за тях, когато двамата си тръгнаха. Не беше огромна тълпа. Щеше да отнеме по-малко време просто да се подпишат, вместо да обясняват защо няма да го направят", разказват източници на сайта, пише БГНЕС.