Тичането по бикини на плажа винаги е притеснявало дамите заради многобройните им съмнения дали приятелката им, която тича до тях, не изглежда по-слаба, по-стегната или просто не е доста по-млада.

Да тичаш до Кейт Ъптън, една от най-сексапилните жени в света, никак не е лесно преодолимо, особено за 20г. по-възрастната актриса Камерън Диас. Тя обаче съвсем не е на това мнение и упорито твърди, че външният вид на Кейт не я притеснява ни най-малко. Двете красавици тичаха по плажа докато снимаха новата американска комедия "Другата жена".

*Кадри от филма

"Когато снимахме сцените по бански, аз дори не бях тренирала много, но пък изобщо не се притеснявах. В момента се усещам в най-добрата си форма и изобщо не се боя от телата на колежките ми във филма", коментира Камерън.

"Аз съм 20 години по-възрастна от нея, нито се сравнявам, нито се опитвам да бъда тя. Тя е красива жена, но ние сме тотално различни", добавя звездата, пише БГНЕС.

Диас споделя, че изобщо не иска да бъде на 21г., и се чувства прекрасно на 41г. "Чувствам се прекрасно в тялото си, грижа се за него, защото е важно за мен. Кейт категорично не ми е конкуренция".

*Кадри от филма