Актрисата Камерън Диас не си губи времето след раздялата си с Алекс Родригез.

Освен че се забива с рапъра Пи Диди, палавата блондинка върти любов и с двама свои колеги - Райън Филипи и Леонардо Ди Каприо.

Наскоро Камерън и Райън били забелязани да се натискат на парти, а приятелка на актрисата твърди, че двамата се разбирали толкова добре, че връзката им можела да се задълбочи в най-скоро време.

"Те още се опознават, но Камерън иска стабилни отношения. Харесва й това, че Райън е баща и иска да види дали връзката им ще има бъдеще", обяснила дружката на Камерън Диас.

*Райън

В същото време актрисата хранела големи симпатии към Леонардо Ди Каприо, които в последно време скача от моделка на моделка. Двамата актьори се засекли на гала вечеря и според очевидци сексуалното напрежение помежду им буквално се усещало във въздуха.

"Цяла вечер не свалиха очи един от друг. За всички беше ясно, че ще се награбят в първия възможен момент", разказал очевидец.

*Леонардо

"Време е Камерън да реши какво иска и с кого ще бъде. Тя самата смята, че е време да се задоми и затова търси точния човек. Друг е въпросът, че може би не го търси в правилните среди", смята приятелката на Камерън Диас, пише bliasak.bg.

*Пи Диди

Снимки: Getty Images/ Guliver