Актрисите Камерън Диас и Джесика Бийл са на нож, а причината за това е общият им бивш любим Джъстин Тимбърлейк.

Джесика още не се била отказала от идеята да си върне любовта на певеца, а Камерън, която отскоро е сама, била решена на всяка цена да се събере отново с него.

"Откакто се раздели с Алекс Родригез през септември, Камерън постоянно звъни на Джъстин, за да му каже колко много й липсва времето, което прекарваха заедно преди. Истината е, че тя никога не е спирала да го обича и сега смята, че помежду им отново биха могли да прехвърчат старите искри. Освен това тя знае, че го кара да се смее, а той винаги е ценял това у жените", твърди познат на Камерън Диас.

*Джъстин и Камерън

"Когато Камерън и Джъстин се разделиха, те си казаха, че не се разделят за постоянно, че просто ще си починат един от друг за известно време, но в този момент се появи Джесика Бийл и той хлътна по нея. Камерън му вдигна скандал на афтърпартито след церемонията по раздаването на Златните глобуси през 2007-ма и му се развика пред всички: "Тя какво е, проклетото ти ново гадже?", след което дълго време не му говореше, преди двамата да успеят да изгладят нещата", добавил познатият на актрисата, пише bliasak.bg.

*Джъстин и Джесика

"Сега Диас знае за проблемите между Джесика и Джъстин. Тя каза на приятелите си, че е направила грешка да го притиска да се ожени за нея преди време и че сега Джесика прави същото. Затова Камерън омайва Джъстин като му обяснява колко е остаряла идеята за брака и му повтаря, че тя никога не иска да се омъжва, а той малко по малко налапва стръвта за ужас на Джесика, която е бясна на Камерън", заключил източникът.