Камилата Султан целуна фолкзвездата Анелия на премиерата на новата програма на софийския цирк, която се състоя в читалище „Цар Борис Трети”.

Звездата на „Пайнер” доведе дъщеричката си Ивон, която е първокласничка, на официалното откриване на новия сезон и двете толкова бяха впечатлени от атракциите в програмата, че пожелаха да се запознаят лично с екзотичните животни след края на спектакъла.

Двугърбата камила от Киргизстан – мъжкарят Султан, който е от изключително рядката бяла порода, коленичи пред красивата изпълнителка и нейната дъщеря и толкова много се харесаха, че си размениха няколко целувки.

Сред ВИП гостите на премиерата бяха още съпругата и дъщеричката на шефа на НАП Красимир Стефанов, кметът на район Триадица Евтим Евтимов, представители на Външно министерство и на Министерството на културата, много циркови артисти.

Директорите на всички български пътуващи циркове също се обединиха в новия дом на родното цирково изкуство, който възкръсна след повече от 20 години отново.

Кметът на София Йорданка Фандъкова не успя да присъства лично на официалното откриване на постоянния софийски цирк на сцена, но изпрати прочувствено писмо, с което благослови начинанието на Столична община – район Сердика и „Сан прадъкшън” в лицето на продуцента Силвестър Лолов. Програмата бе майсторски дирижирана от тв водещия Драгомир Драганов.