Второто издание на Националната кампания “Великден за всеки” – “Дари празник на баба и дядо”, която се проведе под егидата на Омбудсмана, събра 550 000 лева.

С тях под формата на ваучери бяха зарадвани 27 500 пенсионери в цялата страна. Освен това бяха дарени хиляди тона храна и така десетки хиляди нуждаещи се хора, посрещнаха малко по-щастливо големите християнски празници – Великден и Гергьовден.

За едно от лицата на кампанията бе поканена Анелия, а трите телeвизионни канала с марката “Планета” станаха медиен партньор на Омбудсмана на Република България - Мая Манолова.



Това бе повод тя да изпрати благодарствено писмо до ръководството на музикална компания “Пайнер” и “Планета”, в което се казва:

“Уважаеми, г-н Димитров, приемете моите сърдечни благодарности за ползотворното ни партньорство при реализиране на второто издание на Националната кампания “Великден за всеки” – “Дари празник на баба и дядо”. Приемете моята признателност за съпричастността, която за пореден път оказахте на Националната кампания. Надявам се, че и занапред добрите каузи ще ни свързват и ще развиваме нашето сътрудничество”, написа Мая Манолова.