С много настроение, хубава музика и кръшни български хора, музикантите от оркестър “Канарите” се включиха в тържествата по повод празника на Димитровград.

На централния площад, формацията поднесе на жителите и гостите на града неколкочасов музикален празник, който задълго ще се помни от всички присъстващи. В програмата бяха включени част от най-популярните и обичани мелодии, създадени от Атанас Стоев, а изпълненията бяха допълнени с оригинално и въздействащо представяне от неговата съпруга – солистката Надя Стоева. Публиката не скри възторга си и бурно аплодира музикантите, които се раздадоха за нея от душа и сърце.

Припомняме ви, че на 15 септември оркестър “Канарите” ще поднесе още един незабравим и стойностен спектакъл на почитателите на българския фолклор. Той е озаглавен “С песните на “Канарите” и ще се състои на централния площад в Стара Загора, а специално участие в него като гост изпълнители ще вземат едни от най-популярните имена във фолклора и попфолка: Славка Калчева, Ивана, Пепи Христозова, Ивелина Колева, Сестри Диневи, Деси Слава, Джена, Емилия, Галена и Преслава.

Спектакълът “С песните на “Канарите”ще бъде заснет от екип на телевизия “Планета” и ще бъде излъчен в някоя от празничните програми на музикалната медия, пише planeta.tv.