“С песните на “Канарите” е името на спектакъла, който подготвят Атанас Стоев и оркестър “Канарите” и с който ще огласят централния площад на Стара Загора навръх 15-ти септември.

Изненада за почитателите на легендарния оркестър са певиците, които ще се включат с изпълнения на песни от репертоара на оркестър “Канарите”. Това са едни от най-популярните имена във фолклора и попфолка: Славка Калчева, Ивана, Пепи Христозова, Ивелина Колева, Сестри Диневи, Деси Слава, Джена, Емилия, Галена и Преслава, пише planeta.tv.

“С песните на “Канарите” е своеобразна кулминация и за празниците на оркестър “Канарите”, който навърши 40 години от създаването си. През месец май Атанас Стоев отпразнува своя 70-годишен юбилей с мащабен празничен концерт в родния си Чирпан. Месец по-късно, в началото на юни, оркестър “Канарите” отбелязаха 40 години от създаването си с юбилеен концерт в село Дълбок извор. По идея на Атанас Стоев в концерта взеха участие всички бивши и настоящи певци и музиканти. Спектакълът “С песните на “Канарите” ще бъде заснет от екип на телевизия “Планета” и ще бъде излъчен в някоя от празничните програми на музикалната медия.

Атанас Стоев винаги е канил гости за реализиране на общи проекти, но такъв букет от елитни гласове легендарната формация сплита за пръв път.