Пореден скандал се завихри около конкурса “Мис България”.

Една от кандидатките се изправи и още в представянето си обвини друга участничка, че е проститутка.

“Всички говорят за Звезделина, тя е платено момиче, занимава се с проституция. Във Варна имам приятели, които са ми казвали. Не двойки, чувала съм за осморки, седмици, осмици и т. н.”, изцепи се Вили Стоянова.

Русата мацка каза, че не се притеснява да влезе в конфронтация със Звезделина. Темпераментната брюнетка пък реагира веднага:

“Интересно ми е защо това момиче се явява на кастинг с изявления по мой адрес?”, попита тя и притисна блондинката.

Изправена лице в лице срещу нея Вили започна да дава заден и обяви: “Това е конспирация, за да се скараме. Не съм искала да те обидя и най-малкото да вляза тук със скандал.”

*Звезделина

Звезделина обаче не се отказа: “Кой ти каза, че съм била платена проститутка и съм правела какво там...?”

С палаво изражение Вили показа с пръстчета цифрата осем – намек, че Звезди била платена проститутка и правела не двойки и тройки, ами направо осмици.

“Откъде разбра, че ги правя тези неща, кой ти ги каза,” продължаваше Звезди.

“Първо на първо знаеш ли, че аз не живея във Варна от години, дори и в България не живея, защото приятелят ми не е българин. Второ – аз съм на 25, ти си на 17, и като поколения нямаме нищо общо, къде си го разбрала това за мене? Ти ме изкара е*ати секс машината! “

“Ами имаме общи приятели,” отговори Вили и се заинати, че няма да се извини, защото си стои зад думите.

Чак до бой не се стигна, накрая Звезделина заключи: “Ти си просто поредният боклук, който излиза да се продаде на пазара!”

Вили, която е бивша състезателка по художествена гимнастика, се похвали, че била гадже на Ангел Караньотов, синът на актрисата Аня Пенчева. Всъщност бивше гадже.

Името на Ангел Караньотов нашумя преди време, когато спретна истински екшън и нахлу с мотора си в столичен мол.

“Още ми е болна тема, много се обичкаме”, призна самоуверената русокоска и заяви, че Ангел Караньотов влязъл заради нея в мола, за да й направи впечатление, пише blitz.bg.