Миските в Двореца все повече и повече разочароват зрителите!

Невероятният подбор на участничките в тазгодишния конкурс „Мис България” изумява с все по-големи изцепки. Видяхме момичета, които искат да се представят пред света във всякакви ужасяващи състояния. Наслушахме се на грозни клюки, страшни епитети, видяхме какви мърли могат да бъдат, че и потресаващи неграмотници, пише kliuki.ws. Това, което не очаквахме толкова скоро, беше да ги видим в „безпомощно” състояние.

Не че не ставаме свидетели по клубовете как непълнолетни след два шота текила са в безпомощно състояние, но вида на миските на няколко чаши алкохол е просто…потресаващ!

Големият майтап, ако може да го наречем така, обаче настъпва на сутринта! На е за изпускане да видиш как алармата не може да събуди пияниците, а момичетата, с които са в едно легло правят нечовешки усилия да ги държат изправени!

От цялата работа ни остава едно утешение, както споделят през смях форумците: „Добре, че нямаше риалити, когато Мис стана Жени Калканджиева. Такъв сеир щеше да има, ама и тя корона нямаше да види!” Вижте ги какво представляват: