Кание Уест увещавал половинката си Ким Кардашиян да си направят още едно бебе.

Въпреки че съвсем скоро влюбената двойка се сдоби с първородната си наследничка Норт Уест, рап певецът нямал търпение да увеличи семейството си, пише bliasak.bg.

"В момента Ким се е съсредоточила в това да си възвърне фигурата, а Кание не спира да я убеждава да си имат още едно дете", разкрива близък до звездната двойка.

"Той е възхитен от това, че е баща и е на седмото небе. Иска да изпита тези емоции отново и отново", допълва разкритията си близкият.

Пищната брюнетка също така била страшно притеснена за размера на бюста си, който се увеличил неимоверно по време на бременността й и след нея увиснал. Ким дори ще търси специализирана медицинска помощ за да възвърне стегнатите си форми.

"Кание не спира да й казва колко е красива, но Ким е убедена, че бременността наистина е променила тялото й и самата тя не е доволна как изглежда", казва близкият до младите родители.

Припомняме, че през юни тази година Ким Кардашиян роди дъщеря на рап звездата Кание Уест. Двойката избра да кръсти наследничката си Норт Уест.