Рапърът Кание Уест излезе успешно от „брачната пробация“, която нежната му половинка Ким Кардашиан му наложи през август.

Изпълнителят на Gold Digger разполагаше с времето от 6 месеца, за да докаже на риалити сензацията, че е добър съпруг, но получи потупване по рамото в аванс. „Той е по-добър от всякога, много е стабилен. Няма никакви изблици.

Той и Ким никога не са били по-силни заедно“, издаде пред сп. Us Weekly близък до двойката източник. За подобрението в отношенията им допринасят чести посещения на семеен терапевт и ежеседмични романтични срещи.

Междувременно двамата очакват още един наследник. Новият член на звездното семейство се износва от сурогатна майка и се очаква да се появи на бял свят в началото на 2018 г.

Кание и 36-годишната знаменитост, прославила се с пищните си задни форми и голи селфита, вече възпитават две рожби. Дъщеричката им Норт Уест се появи на бял свят през 2013 г., а малкият Сейнт Уест - 2 години по-късно. И при двете си бременности обаче Ким имала усложнения и затова специалистите й препоръчали да обмисли варианта със сурогатната майка.