Рапърът Кание Уест има по-голям гардероб от съпругата си Ким Кардашиян.

37-годишният рапър разполага с 5-метрова стая-гардероб в имението им в Хидън Хилс, Калифорния. Макар че има собствена модна линия, реалити звездата Ким има значително по-малък дрешник от съпруга си. Тя трябва да побере дрехите и всичките си аксесоари в помещение с дължина около 3,5 метра, пише сайтът RadarOnline.

Освен това в новия дом на семейството има още един дрешник с дължина 7 метра, а също 5 спални, спа център и джакузи, но все още няма обособена детска стая на 18-месечната Норт.

Малко след раждането на Норт двойката се премести да живее в дома на майката Ким, Крис Дженър, докато завърши ремонтът в дома им в Бел Еър. Тази година обаче те решиха да продадат имота си и си купиха къщата в Хидън Хилс, тъй като им писна да чакат края на ремонта.

Ким разкри, че имат планове да се нанесат в новия си дом този месец. На въпрос какво ще подари на дъщеря си за Коледа тя отговори: "Тъкмо го доставиха. Когато се нанесем в новия си дом, тя ще види всички нови забавни неща, които купихме за нея. Ще я заведем там на Коледа", пише БГНЕС.