Певецът Кание Уест, който от скоро е блондин , посети Доналд Тръмп в небостъргача "Тръмп Тауър", предаде АП.

Двамата позираха за снимки, но не стана ясно за какво са си говорили.

Доналд Тръмп каза, че са говорили за "живота", и че с Кание Уест са "просто приятели", като нарече музиканта "добър човек". Те не пожелаха да отговорят на въпроса дали рапърът ще бъде сред изпълнителите на церемонията по встъпването в длъжност на новия президент.

Кание Уест стоеше мълчалив до Тръмп за снимките във фоайето. На въпроса защо не казва нищо, той отговори: "Сега искам само да се снимам". Музикантът влезе в сградата сутринта с голям антураж. Той не беше в компанията на съпругата си Ким Кардашиян Уест.



Неотдавна 39-годишният изпълнител прекара повече от седмица в Медицинския център на Калифорнийския университет в Лос Анджелис с диагнозата стрес и изтощение. Дни преди хоспитализацията си, той рязко отложи концертите от турнето си в САЩ.

По време на концерт в Сан Хосе, Калифорния певецът каза, че не е гласувал на президентските избори, но щял да пусне бюлетина за Тръмп. Той също нарече "начина на комуникация" на новоизбрания президент "много футуристичен". Кание Уест говори за плановете си да се кандидатира на изборите през 2020 г. и че ще бъде "един различен президент".

Доналд Тръмп беше показан в скандално видео на изпълнителя към песента "Famous", заедно с редица други известни личности, миналата година, пише БТА.

Снимки: Getty