Силиконовото чудо Джулиана Гани е получила оферта от Магърдич Халваджиян за седмия сезон на култовото шоу „Като две капки вода“, научи „ШОУ“. След големия интерес, който шоуто предизвика с участието на Златка Райкова, продуцентите искат да си вържат гащите за следващия сезон със скандалната Джулиана.

Пловдивчанката на този етап се дърпа от предложението, дори не се пазари за пари. Тя е убедена, че я канят за сеир, тъй като няма никакви гласови данни, нито пък в актьорството е кой знае колко добра. Блондинката е убедена, че ще се изложи и ще я включат във всички пародийни рубрики на различни предавания.

Продуцентският екип пък търси точно това. Те са наясно, че от суетната девойка няма как да искат чудеса и да влиза на 100% в образите си. Но са убедени, че непринудеността й ще им изиграе положителна роля и рейтингът им ще скочи до небесата. „В крайна сметка това е забавно шоу и никой не гледа дали участниците са изпипали всеки един детайл. Ето, една Софи Маринова може да не се справяше брилянтно с възложените задачи, но пък забавляваше хора от сърце по нейния си начин. Точно това се очаква и от Джулиана Гани, ако преглътне егото си и се навие да участва“, издадоха от кухнята на най-рейтинговото шоу „Като две капки вода“.