Извънбрачният син на актьора Стефан Данаилов – Владимир, е поканен да влезе в къщата на "ВИП брадър" през септември, издадоха неофициално за "ШОУ" хора от кухнята на предаването.

Първоначално "американецът" е отказал и дори предложената сума от 10 000 лева не успяла да го склони да се раздели със свободата си за цели два месеца и да "търпи толкова дълго време префърцунени хора", пише blitz.bg.

Организаторите на риалити формата обаче се постарали да го убедят, че в къщата ще има трибуна за изява и спокойно ще може да проповядва идеите си и Божието слово, по което е запален. Така по-лесно щял да събере и последователи за собствена църква, която от години мечтае да създаде.

С парите пък щял да финансира друго свое благородно начинание – да строи къщички за бездомни върху наследствен фамилен имот в Родопите.

Синът на актьорите Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева, който твърди, че единствен баща му е Бог, щял да обясни публично на хората и Закона на цялото.

Той приел и като предизвикателство влизането на Памела Андерсън в къщата и се е заканил лично да я вкара в правия път, и то на чист английски.

Владимир Данаилов е успял да се пребори да влезе в къщата на Големия брат с Библия в ръка. Пред камерите ще стане ясно дали Влади наистина се къпе през 10 дни и не се поглежда в огледалото, както сам си признава неведнъж.