Кара Делевин обедини своите две страсти – увлечението по бодиарта и любовта към бекона – като си направи една много необичайна татуировка.

Новият татус на ексцентричната манекенка съдържа само една дума – "BACON". Въпреки необходимостта постоянно да пази своята фигура тя не крие от никого, че обича да закусва с пържен бекон.

Също така тя смята, че не е невъзможно да го наложи като "козметичен продукт" или поне така се пошегува пред списание "Vogue".

22-годишната красавица е летяла специално до своя любим салон за татуировки "Bang Bang" в Ню Йорк, за да се татуира. Тя има богата колекция татуси по своето тяло, включваща фразата: "Произведено в Англия" на крака и "Дишай дълбоко" на гърдите.

Татуировката ѝ няма да се набива на очи по време на многобройните ревюта, на които тя дефилира, тъй като надписът се намира на стъпалото. Той не бе забелязан по време на дефилето ѝ за TOPSHOP в рамките на Седмицата на модата в Лондон.

Днес пък стана ясно, че Кара Делевин е получила първата си главна роля на големия екран в нов филм по романа "Хартиени градове". Джош Бун ще бъде режисьор на лентата, която трябва да излезе през юли 2015 г.