Моделът Кара Делевин, която започва своята кариера на модния подиум само на 16 години, обърна гръб на ревютата и фотосесиите и се насочи към актьорската професия.

За първи път красавицата обясни защо е взела решението да се откаже от модата, въпреки че е един от най-търсените модели в света. В последно време 23-годишната звезда е насочила всичките си усилия към изграждането на кариера на големия екран и скоро ще я гледаме в нова лента.

„Станах модел на 16 г., тогава всички бяха срещу мен. Аз бях по-ниска от повечето момичета в бизнеса. Все пак успях да се справя и никога не се предадох”, пише Делевин в своя блог.

„Трябваше да получа одобрението на всички. Имах чувството, че е необходимо да получа одобрението на всички. В резултат на това, аз спрях да виждам себе си и да усещам какво е да си щастлив, какво означава да бъдеш успешен. Мисля, че всичко дойде от желанието да се харесам на всички”, споделя откровено Кара.

„След години на усещане, че постоянно разочаровам другите, изведнъж си казах: „Чакай, какво правя? За кого го правя? С течение на времето осъзнах, че мнението на останалите не е най-важното за мен”, признава манекенката.

„Да, за кариерата на модел то е много важно, но не най-важното. Разбира се, аз съм горда от постиженията си, но в тази среда не бях истински щастлива. Виждането ми сега се промени. Знаех, че трябва да направя преоценка на живота си и целите ми в бъдеще. Нищо не се случва за една нощ, но аз имах нужда от това”, убедена е хубавицата.

„Ще ми е необходимо време, но сега си давам сметка, че работата не е всичко и успехът идва под много форми. Отворих съзнанието си към нови неща, към които подхождам с детско любопитство. Сега прекарвам повече време, правейки нещата, които обичам”, сподели още Делевин, пише БГНЕС.

сн.: Getty Images/Guliver