Супермоделът Кара Делевин избухна срещу Джъстин Бийбър, след като той я определи като приятелката на съпругата си, с която най-малко се разбира. Изпълнителят на Sorry бе гост в шоуто на Джеймс Кордън, където бе помолен от водещия да степенува с кои дружки на любимата си Хейли Болдуин предпочита да контактува.

Кендъл Дженър бе поставена на първо място в списъка. „Познавам я най-добре. С нея съм прекарвал най-много време и е наша добра приятелка“, обоснова се Бийбър, който имаше афера с Кендъл през 2015 г. Въпреки че изтъкна, че няма нищо против Делевин, певецът я позиционира на последно място, пише Монитор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


"Ако няма вражда, тогава защо си ме блокирал?", иронично попита манекенката, преквалифицирала се в актриса, след което допълни, че обича съпругата му Хейли. От публикацията й става ясно, че Бийбър е блокирал Делевин в социалните мрежи.

И въпреки че не е ясно какво е провокирало обтегнатите отношения помежду им, фенове побързаха да нарекат модела „дребнава“. „Изглеждаш жалка“ и „Това е най-ненужният и детински пост на 2020 г.“ гласят само част от коментарите им.