Майстор Влади Караджов разкри в интервю за вестник „Уикенд“, че тепърва ще стяга голямо празненство след сватбата си със продуцентката на „Бригада Нов дом“ Цвети. На купона ще има поне 200 гости, сред които и Мария Силвестър, която не бе на венчавката преди месец.“На сватбата с Цвети присъстваха само и единствено хора, които бяха много сериозно замесени, в изненадата, която направих

Не сме поканили нито един наш приятел, в ролята му на такъв, защото смятаме да организираме фантастично сватбено тържество, след като отмине ковид пандемията. Ще съберем не по-малко от 200 гости“, зарича се Караджов. Той признава, че не поддържа в момента връзка с водещата на предаването, защото и двамата са много заети. Засега майсторът не може да каже дали ще има нов сезон на любимото предаване, а сериите, които гледаме сега са снимани преди пандемията.

„Неотлъчно сме един до друг с Цвети-снимаме, участваме в проекти, редовно помагаме на хора в нужда. Много чести сме и доброволци в ковид отделение“, обяснява младоженецът. „И двамата сме остри камъни. Към момента не сме успели да се разберем кой е шефът.. Вече 4 години сме заедно. Много се ревнуваме…“, откровен е той.