Убитият през 1998 г. мафиот Иво Карамански е наградил бившата гимнастичка Нели Атанасова богато и пребогато за това, че го е дарила със син.

Един от най-известните гангстери у нас бил страшно щастлив, че най-сетне е станал мъжки татко. Преди кръстения на него син Карамански имал други три деца - все дъщери от първия си брак с Галя Лукановска (родени през 1985, 1988 и 1989 г.).

Кръстника бил толкова щастлив, че най-сетне има момче, че дал на Нели на ръка чисти $70 хиляди с бонус апартамент в София, пише ''Всеки ден''. Така докато всички българи се редят на опашка за комат хляб през 1997 г. , когато се ражда Иво-младши, Атанасова заживява като принцеса, което, разбира се, веднага предизвикало завист и ненавист от всички нейни колежки.

*Синът на Иво Карамански е голяма тенис надежда

Паричната награда за невръстното още момче предизвикало истинска война между чаровната Нели и бившата жена на Карамански за години след това.

„Галя се чувстваше един вид като втора ръка жена само защото не е успяла да роди момче, а само момичета. Карамански бил на седмото небе от щастие от това, че най-сетне има син, сякаш е обичал по-малко другите си деца", коментират запознати.

*Кръстника с трите си щерки приживе

Иво-младши пък е едва на годинка и три месеца, когато остава сираче. Той разбира кой е бил баща му от майка си Нели на 3-годишна възраст малко преди да тръгне на детска градина.

За да си купи бутик на престижната улица „Граф Игнатиев", Нели Атанасова пожертва цялото наследство на сина си Иво-младши от баща му, като продала апартамента, вила на околовръстното в София с 1300 кв.м двор и фурна в Дупница. Сделката пропаднала и Нели вложила парите в новото си жилище, както и в екскурзии в чужбина.

*Нели (Снимка: Маxim)

Заглавна снимка: Maxim