Точно навръх рождения си ден в сряда вечерта актьорът Владимир Карамазов избра компанията на водещия Марк О'Селски по Нова ТВ.

Поли Генова и бендът на Дани Милев го зарадваха с песен, а ко-водещата на анимационното магаре Силвия Драгоева от "Биг Брадър" му поднесе торта с фойерверки. Сексимволът, по който въздишат хиляди девойки, все пак успя да духне упоритите свещички от петия път, колкото и трудна задача да изглеждаше това.

Владо сподели пред Марк, че за рождения ден си е направил най-хубавия подарък - същия ден си купил нов мотор от Дупница и много му се радвал.

Анимационното магаре успя да изкопчи от Карамазов информацията, че скоро можем да го гледаме в нов български сериал, който в момента се подготвя. „Около този проект още не всичко е изяснено, но ми предложиха много интересна роля на един голям симпатяга и идеята ми хареса" - разказа Владо. Той допълни, че и досега е имал предложения за сериалите, които вървят в момента, дори е преговарял през изминалите няколко месеца, но в повечето случаи участието му се реализирало сложно.

„Телевизиите искат да направят всичко само с 5 лева и предлагат много ниско заплащане, а нашата работа все пак си има цена. Освен това договорите, които се сключват са направо заробващи, което усложнява нещата. Но не са ми най-важни парите. Бих искал да участвам в нещо, което ми харесва и е предизвикателство за мен като актьор и чак после се замислям за договорите и заплащането."

Актьорът заяви, че вече не се дразнел на многобройните слухове за себе си, които го изкарвали хомосексуален, ром или женкар, но призна, че в момента няма сериозна връзка, пишат от lifestyle.bg.