Владимир Карамазов обясни, че се е решил най-сетне да впише официално псевдонима си в паспорта заради наградите по фотография. Актьорът печели различни реномирани конкурси за снимки, в които се подвизавал в псевдонима си, но когато идвало времето за получаване на приз, журито започвало да се чуди дали Карамазов и Влaдимир Aлeкcaндрoв-както е истинското му име, са един и същ човек. Затова, както Hotnews.bg първи писа актьорът решил да вземи и псевдонима си като четвърто име с тире, а цялата процедура отнела само пет минути.

„Аз си мислех, че това е твърде трудно, затова не съм го направил досега“, обясни в „Преди обед“ той. Свидетел, че Карамазов и Александров е един и същи човек станала приятелката му Теодора Духовникова. Той разкри и повече подробности около предстоящия шести сезон на риалити предаването „Сървайвър“, което води. След 7-годишна пауза шоуто ще се завърне на малкия екран, а последният сезон бе сниман на Филипините през лятото. "Върнахме се 12 години по-късно отново и в тези времена да се върнеш на подобно място си е голямо събитие, защото там е невероятна красота.

Мястото, на което снимахме, е национален парк, изключително защитена местност, супер чисто, непокътната природа и около нас имаше много малки рибарски селца, които сега бяха станали много големи. Това беше много, много странно за мен. Тези два месеца бяха като някаква утопия, защото много бързо човек свиква да не се занимава с COVID-19, с битовизми.

Преди винаги много съм се притеснявал по време на предаването, а сега ми беше много спокойно“, обясни Карамазов, като допълни, че не е станал свидетел на нито един инцидент по време на снимките за „Сървайвър“. Самият Карамазов е част от предаването почти от неговото рождение в България, като през 2007 г. наследи Камен Воденичаров на поста. Премиерата на „Сървайвър 7“ се очаква през пролетта на 2022 г.