Владо Карамазов категорично ще води новите епизоди на "Сървайвър"  в шестия сезон на предаването. Снимките на риалитито трябва да започнат този месец, а актьорът поискал поне 100 хиляди лева, за да влезе в продукцията  Телевизията му предложила в пъти по-малко, пише "Уикенд". Звездата от сериала „Дяволското гърло” бе водещ на четири от петте излъчени до момента у нас сезона на „Сървайвър”. С парите от предишните си участия в приключенското риалити, според клюката, той е успял да си купи и обзаведе луксозно жилище в центъра на София, както и чисто нова кола.

Освен това стана суперзвезда, напусна работата си на щат в Народния театър и започна да се изявява като солов играч в културната сфера. Напоследък печели много добре като инфлуенсър, така че, стига да иска, може да преживява добре и без да работи. Фотографията, която допреди няколко години му беше хоби, също започва да му носи добри доходи и актьорът дори успя да направи дарение от 75 000 лева за педиатричната болница, след като продаде свои снимки.

На фона на всички тези постижения той отказва да влезе в „Сървайвър” само заради добрата идеята. Иска и добри пари като на останалите водещи в световния формат, който се излъчва в много страни по света.