Още преди да е започнал сезонът на поледиците, подхлъзванията и пребиванията, актьорът вече си е контузил коляното.

Това е станало при падане с мотоциклет, за щастие без по-сериозни последици, съобщава "България Днес".Като повечето софиянци Карамазов излезе вчера да се порадва на хубавото време. С видимо накуцване отиде до Народния театър, където се засече с колежката Александра Василева, позната като Алеся от сериала "Седем часа разлика".

Двамата побъбриха на слънце 15-ина минути - Алеся му разказа нещо много интересно, ръкомахайки като регулировчик. Най-накрая актьорите привлякоха вниманието на две млади момчета, явно запалени по театъра.

Младежите се престрашиха да се снимат с идола си, но за горчива изненада на екранната Алеся се оказа, че те повече харесват него, а не нея. Феновете на позираха с мъжка прегръдка, благодариха му и си тръгнаха. Александра Василева май малко се нацупи, защото след импровизираната фотосесия бързо си тръгна.

Карамазов се отправи към колата си, вехта "Алфа Ромео", качи се и отиде на пазар. Както феновете отлично знаят, неговата страст са моторите.

Затова "шопинг" за Карамазов не означава "мол" и "дънки", а "части за мотора". Явно в магазина за части го познават повече от добре, тъй като той се здрависа с продавачите доста свойски. Да не би пък Карамазов да си е купил помощни колела за мотора?! Че с това куцукане може да са му от полза.