Владо Карамазов и Теодора Духовникова са едни от най-талантливите български актьори, но освен любовта към професията ги свързва и дългогодишно приятелство.

„Скоро ще станат 12 години откакто се познаваме. Четиримата с Теодора, Юлиян Вергов и Захари Бахаров сме много близки и много се обичаме“, споделя Владо в екслузивното си интервю за списание OK!.

Теди пък допълва: „Познаваме се още от времето, когато актьорската професия все още не беше толкова престижна. Тогава се оформи и трупата на „Златните момчета на Народния театър“, както ги наричат в момента.“

Владо пък е категоричен, че Теодора е „мацката“ в тяхната група. „Теодора живее в свой свят, в Холивуд, тя е нашата Анджелина Джоли.“

Двамата участват в новия исторически сериал „Дървото на живота“, който стартира през март по TV7. Сериалът ни връща в началото на XX век, за да проследи съдбата на заможна градска фамилия на фона на ключови за страната исторически събития. На снимачната площадка се събират някои от най-талантливите български актьори.