По-големият брат на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който от години живее и работи във Великобритания, ще се завърне в родината. Причината – майстор-сладкарят ще влезе в ролята на гост-лектор в рамките на курс в Pastry Academy. Датата е 2 септември, а на уъркшопа могат да присъстват, както специалисти в сферата, така и любители на захарните изкушения. Цената на билетите за 8-часовата лекция е 220 лв.

„Единственото ми ограничение е… небето, останалото е въображение, импровизация и усилена работа“ - под това мото работи Александров, като именно към него ще провокира да се стремят и всички присъстващи на семинара. В обучението „Магията на захарните цветя“ той ще запознае ентусиастите с изкуството на захарното тесто и декорациите. На финала всеки „ученик“ ще може да се похвали със сладки и ефектни цветни букети.

Само преди няколко месеца Александров записа пореден успех в биографията си. Припомняме, че той бе избран да изработи втората по важност торта за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл – тази за журналистите. „За това събитие получих директна покана от г-жа Дебора Бонети - Председателя на Асоциацията на чуждестранните журналисти (Foreign Press Association), която добре познава работата ми и от преди. Самата тя реши да ми се довери, за което съм й благодарен, но по този начин съм натоварен и с голяма отговорност, защото очакванията към мен са много големи“, обясни сладкарят пред „Монитор“ броени дни преди кралската сватба.