Малко преди началото на юбилейния концерт в столичната зала “Фестивална”, българската поп дива Мария Илиева бе приклещена с неудобни въпроси от водещия Мартин Карбовски в предаването му “Карбовски директно”.

Живата връзка бе осъществена по случай 10-годишния юбилей на Илиева, от както се е появила на родна сцена. Певицата бе застанала пред камерата с нагласата, че Карбовски ще я изчетка за гала концерта й тази вечер и ще похвали песните й, но той наруши очакванията, финтирайки я с няколко не дотам удобни питанки, пише blitz.bg.

По повод провеждащите се паралелно с този на Мария Илиeва концерти в столицата – на сръбската мега звезда Лепа Брена и световноизвестната цигуларка Ванеса Мей, Карбовски нетактично запита изпълнителката на хитовете “Нищо” и “Лунен сън”, дали ще има публика на концерта й, усъмнявайки се в нейната фенска маса в полза на тази на Лепа и Ванеса Мей.

Илиева ехидно с усмивка отвърна на провокацията на Карбовски с думите, че залата за нейния концерт ще бъде препълнена, защото и тя, както колежките й, има своята вярна публика.

Неудобните въпроси не се изчерпаха с това. Карбовски запита певицата колко пари ще спечели от концерта и дали съжалява, че Бойко Борисов няма да присъства на нейната естрада, а в зала “Армеец”, където пее Лепа Брена. На тези въпроси Мария Илиева не отговори и смени темата. Това подразни Карбовски, който й върна топката, като я нарече иронично “колко си умна и красива”.

На финала на техният блиц разговор Карбовски помоли Мария Илиева за един “бекстейдж”, за да й се порадва.

Вижте фотогалерия:

Снимка: Bulphoto