Сватбата на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис е една от най-скъпите сватби на всички времена, която на всичкото отгоре не й струваше нито цент.

Не, не. Няма грешка. Според репортер от Холивуд, семейството на Кардашиян не само, че не е похарчило нито цент за празненството, а и са спечелили допълнително от него.

Как е възможно това ли? 30-годишната риалити звезда споделила като начало, че от нощения клуб "Тао", намиращ се в Лас Вегас, са й изплатили цели $ 50 000, за да бъде домакин на тяхното ергенско и съответно моминско парти на 23 юли.

Вторият баща на Ким също казал, че договорил сделка със списание на стойност от $ 1,5 млн. за изключителните права над снимките от сватбата на дъщеря му.

Доставчиците, участващи в нейния голям ден или й правели безумни отстъпки, или давали своите продукти и услуги безплатно, в замяна на известността на името на фамилията й.

Някои от безплатните услуги включвали поканите за сватбата ($ 10 000) и тортата от фирма "Хансен", на стойност $ 6 000. След партито в Лас Вегас, Ким отседнала в хотел "Palazzo", което струвало $ 2 000 на вечер.

Крис Хъмфрис също закупил годежния пръстен за $ 2 млн. с огромна отстъпка.

От всички отстъпки и безплатни услуги обаче, най-големият спестен разход бил фейслифтингът на майката на младоженката, който бил на стойност $ 50 000, пише hotarena.net.

400-те поканени гости били инструктирани да носят черно или бяло облекло на партито, провело се в имот за $ 20 млн. в Монтесито.