Скромните 15 000 долара – толкова струва последния букет на хип-хоп сензацията Карди Би. Въпреки пищността на аранжимента от бели и червени рози, певицата не го прие. Става въпрос за романтичния жест по време на концерт от съпруга й – рапърът Offset, с когото се разделиха в началото на месеца. Цената на букета бе потвърдена от цветарския магазин Venus ET Fleur. Част от цветята изобразяваха надпис: „Вземи ме обратно, Карди“.

Карди Би се хвана с престъпник

Карди призова почитателите си да не нападат бившия й в социалните мрежи, като бе категорична, че дори и да намери по-добра половинка за себе си, няма да има друг мъж, който да обича повече дъщеря им Кълчър от самия Offset, писа "Монитор". „След като видяха, че Карди е видимо разстроена, от екипът й изключиха микрофоните, така че двамата да имат уединение в личния си разговор. Малко по-късно изгасиха и светлините, за да могат да изведат Offset далеч от погледите на всички в залата“, обясниха свидетели на случката.

Тимбърлейк: Изневерявах на Джесика!

Наскоро изпълнителката на I Like It съобщи, че ще поиска развод, като публикува видео в Инстаграм, но така и не обясни каква е причината за краха в отношенията им. Оттогава се появиха слухове, че Offset е изневерил на хип-хоп звездата, но към настоящия момент нито един от двамата не е потвърдил публично тези спекулации.