Валери Божинов скоро може изцяло да мине на издръжка на жена си.

Докато кариерата на футболиста търпи сътресения, тази на съпругата му Николета Лозанова върви шеметно нагоре.

Най-известните продуценти и модни къщи у нас се надпреварват да канят Николета. Госпожа Божинова вече прибра в банковата си сметка солиден хонорар от рекламата на енергийни напитки, но това е само началото.

През 2012 година Ни Ло поиска над 200 000 лева, за да влезе във „ВИП Брадър“. Повече от месец продуцентите бяха разигравани от хубавицата, която в крайна сметка реши да се откаже от участие във формата.

Говори се, че в новия сезон на шоуто тя може и да влезе срещу още по-голям хонорар. От екипа на предаването са приготвили дебели пачки, с които се надяват да привлекат родните звезди. Челна в списъка е Лозанова, която е и сред най-желаните участници в предаванията. През 2013 година Нова телевизия стартира и „Денсинг старс“, където се очаква футболната съпруга също да бъде поканена да участва.

Предполага се обаче, че Николета ще се появи в ефира на ТВ7. От екипа на ново риалити предаване са й предложили шестцифрен хонорар за участие.

В битката за рейтинги обаче Слави Трифонов се оказа най-находчив. Той привлече фолк певица №1 за ментор в „Гласът на България“. Участието на Преслава в шоуто се очаква да вдигне рейтинга до небесата.

Засега не е ясно единствено фолк певецът Азис дали има планове да се включи в някой риалити формат, пишат от „България Днес“, цитира hotarena.net.

Вижте фотогалерия:

Николета Лозанова дойде в София за представяне на енергийна напитка

Снимка: Bulphoto