Младото откритие на „Ара мюзик” Карина представи премиерно в ефира на Фен ТВ дебютната си песен „През пет минути“.

Изборът на Карина да работи с музикална компания „Ара мюзик“ не е случаен. Младата певица от малка си мечтае до нейното име да стои символа на компанията – папагалът Ара. В една и съща седмица талантливата изпълнителка получава предложения за кариера в чужбина и от страна на „Ара мюзик“. Карина заслужава адмирации, защото избира да покаже, че и в България младите могат да успеят. С днешна дата тя е щастлива от своя избор.

Специално участие в клипа взема и американският джаз изпълнител и брат на известния футболист Удоджи – Даниел Окуел. Той бил неотлъчно до Карина по време на подготовката за дебютния й сингъл.

Тя е млада, напориста, дива и вече е любимка на връстниците си. Нейното име е Карина и който не се съобразява с нея, ще го изпрати „в шеста глуха”, както пее в дебютната си песен.

Популярността й расте с всеки изминал ден. След пускането на дебютния й сингъл „През пет минути“, той се изстреля още в първите часове като най-споделян линк във фейсбук от младежи и тийнейджъри на възраст между 14 – 18 години. Изключителният интерес към новото явление на музикалната сцена - Карина има своята предистория. През последната седмица Карина стана хит в социалните мрежи. Тя е момичето, което направи истинска сензация в интернет пространството с тийзъра към дебютното си парче „През пет минути“. Заради големия интерес от страна на вече нейни фенове младата дива откри предпремиерно официалната си фейсбук страница – Karina. За отрицателно време малката сладурана е събрала стотици like-ве и се радва на голяма вълна от писма и поздравления. „Новото поколение откри своята любимка.“, коментират фенове.



Карина кипи от енергия в дебютното си видео. Песента е едно от свежите явления в модерната бг музика в началото на 2015 година. Звученето на парчето е модерно, танцувално и зарибяващо. Текстът е наситен с фрази от ежедневието на новото поколение. Карина дълбае в темата, която вълнува всяко едно момиче на нейната възраст - за ограниченията в любовта. Като всеки тинейджър, тя е свободна, без задръжки и търсеща независимост и съответно не търпи никакви ограничения, дори и на любовния фронт. Нейното вокално изпълнение и качества дават отговор на въпроса защо Карина заслужава всички положителни коментари.

Чисто визуално, видеото е семпло, но изключително забавно, цветно, предизвикателно и с много хип-хоп танци от страна на Карина. За нея хип-хоп танците са любимо хоби и част от нейното ежедневие. Младата певицата е изкусително сладка и демонстрира перфектното си тяло със своята тийн визия.

Дейно участие във видеото взема групата Х-ENERGY CREW. Заедно с тях Карина подготвя танцова хореография, която предава духа на улицата и новостите в модерните танцови тенденции, съчетани с любимия стил на младата певица – breakdance. Много приятели на Карина също участват във видеото, което добавя забавните кадри в него.