Карлос изненада меломаните с поп версия на актуалния си хит “Имам само едно сърце”.

Сингълът се появи само преди месец, а вече е сред най-гледаемите проекти за времето от своята премиера. Със сигурност внимание ще привлече и поп версията, която отново е по аранжимент на Митко Петров. Самият той дава и идеята за ремикса, в който специално участие има и Цветана Дичева - млада и талантлива приятелка на Карлос. Изпълнителят сподели пред телевизия “Планета”, че за изграждането на вокалите в песента се е погрижил JJ, който също е негов приятел.

“Когато започнахме работа по песента с Митко, той ми подхвърли идеята за поп версия, като дори ми направи кратко демо как би звучало. На мен адски много ми хареса и реших да я направя в две версии. И двете са записани в един ден. Исках поп версията да звучи различно и като изпяване, затова поканих JJ да изгради бек вокалите в поп стил и да ми прави забележка ако пея нещо с поп-фолк орнаменти”, разкрива подробности Карлос, пише planeta.tv.



Той допълва още, че изборът му Цветана да придаде колорит на поп версията е направил, тъй като тя е изключително талантлива и има страхотен глас.

“Много исках да я включа в мое парче, като тази песен се оказа точно на място за целта”, не крие певецът.

Карлос вярва, че и ремиксът ще се хареса на публиката и ще достигне успехът, който пожъна първия вариант на “Имам само едно сърце”.