Актрисата Кармен Електра е знаела, че бракът й с баскетболиста Денис Родман е грешка, тъй като тогава тя била в период на саморазрушение.

Звездата от "Спасители на плажа" се запознала с баскетболиста през 1998 г. малко след смъртта на майка й. В този период Кармен се отдала на купони, за да потисне тъгата от загубата на майка си.

Сега тя признава, че връзката им е била обречена на провал, защото тя се е омъжила по неправилни причини. "Когато загубих майка си, изпаднах в период на саморазрушение. Спомням си, че тогава срещнах Денис. Той беше душата на купона, беше забавен. Започнах да пия. Хората не разбираха защо го обичах, той имаше репутацията на лошо момче. В началото у него виждах един нежен великан, който изпитва силна болка. По някакъв начин се разбирахме един друг. Връзката ни беше много страстна. Бяхме на двата полюса", каза актрисата в предаването на Опра Уинфри.



Веднага след като казала "Да" на баскетболиста през ноември 1998 г. тя изпитала чувство на съжаление. "Всичко се случи толкова бързо. Веднага след като казах "Да" си помислих "Господи, какво направихме", спомня си Кармен Електра.

Двамата се развеждат през април 1999 г., а причината за раздялата им било нещо, което Опра казала в предаването си. "Помня, че гледах Опра и тя каза: "За да се излекуваш, трябва да почувстваш". Тогава ми просветна, че аз не усещам загубата на майка си, защото животът ми бе пълна бъркотия. Отне ми време, но започнах да работя върху себе си", казва Кармен Електра, пише БГНЕС.