Британската банда Kasabian, която ще бъде хедлайнер във втората фестивална вечер, е отказала хотелската си резервация за 8-ми вечерта и е поръчала огромна каравана, която да бъде паркирана в близост до къмпинга на фестивала.

Том Мейгън и компания са поискали да останат във фестивалната зона след края на шоуто, за да се забавляват заедно с близките си приятели Leroy Small (DJ SS) и Danny Byrd, които поемат нощната щафета на Main stage, като част от The World of Drum and Bass. Караваната трябва да е заредена с енергийни напитки, много бира, разнообразни храни и задължително да разполага с микровълнова фурна.

Организаторите разкриват, че британците изключително много се вълнуват, че ще пеят на морския бряг и разпитват за времето, температурата на водата, в колко часа настъпва изгрева, дали плажът е охраняема зона или плуването е свободно за всички.

"Рядко ни се отдава възможност да пеем на фестивали, на които морето е на метри от сцената. Смятаме да вземем максимума от това, което България предлага и дори да посрещнем изгрева там. Всички ни казват, че е много красиво", коментира Sergio. На следващата вечер, Kasabian ще трябва да бъдат в Румъния, където имат участие на по-малък фестивал.

ВИП билетите за втория ден са почти разпродадени и така в мрежата за продажба ще останат само стандартни билети на цена от 60 лева. Билетите за целия фестивал SPIRIT of Burgas с хедлайнери Robbie Williams (7 август) и Kasabian (8 август) са на цена от 180 лв.

Програмата за 8-ми август:

Главна сцена / Main stage:

18:00 Main stage opening
19:20 Bobo & The Gang
20:45 Hayes & Y
22:30 Kasabian
00:15 DJ SS + High Roll
01:30 Calyx & TeeBee
02:30 Danny Byrd
03:30 The Prototypes
04:30 Maztek
05:30 Full Kontakt
06:00 EXo

На Тъмно / Na Tamno

19:00 Funkaround
19:45 Rebelites
20:40 Severozapadnyatsite
21:30 P.I.F.
00:00 РЕВЮ
01:30 Conquering Lion

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.