На 6-ти декември се проведе поредният конкурс за “Мис Плеймейт”.

Вече не балерините, нито гимнастичките, танцьорките или фолкпевиците са на мода, а именно плеймейтките.

Какво е вълнението да бъдеш на мястото на Златките или на Николета Лозанова, нагласени ли са подобни конкурси и каква е ползата от тях, ден преди финала на конкурса Светлана Терзиева разговаря с една от участничките и претендентка за мечтаната корона – Катерина Йорданова от Бургас, пише blitz.bg

- Катя, ти си само на 18. Как реши да участваш в конкурса за Miss Playmate, не те ли притеснява голотата и въобще по-разкрепостеният начин на живот на тези момичета?

- От красивата еротика до порното крачката е само една и е доста къса. Всичко е въпрос на избор и гледна точка. Господ ме е дарил с красиво тяло, но и с красива душа и ум. Надявам се те да не останат незабелязани на фона на външността ми.

- Според теб коя от плеймейтките трябваше да спечели титлата и защо?
- Моя фаворитка беше Кристина Петрова /24 години, от Горна Оряховица – б.а./. Изключително лъчезарно и земно момиче, но и страшно секси. Щях да се радвам, ако двете бяхме се класирали в челната тройка, но и победителката – 19-годишната плевенчанка Дорис Дилова, е много сексапилно момиче и аз й желая успех от сърце!

- Чувала съм, че плеймейтките са толкова безпардонни и нагли една към друга в името на мечтаната корона, че редовно си скубят косите или се бият зад кулисите помежду си?
- В интерес на истината и аз бях чувала такова нещо... Миналата година даже ми бяха разказвали с подробности, че Playmate of the Year 2009 - Златка Димитрова от Бургас, и “Мис Марица” Пловдив - Симона Христакова, са си дърпали косите заради мъж, но после всичко излезе измислица на „жълтата преса”.

- Всички говореха за пребиваването ви в хотел в Правец, където се подготвяха и националите ни по футбол. Колко време бяхте там и как прекарвахте времето си по цял ден?
- Бяхме там 4 дни, като от сутринта започвахме с грим, прическа, снимки. След това отивахме заедно на вечеря, разговаряхме с момичетата. Доста приятно беше.

*Катерина Йорданова (Снимка: Playboy)

- Засичахте ли се с футболните плейбои по време на ядене, във фитнеса или в лобито, имаше ли флиртове и разменени телефони?
- За съжаление, се засичахме само по време на вечеря, но никоя от нас не е разговаряла с тях,тъй като ни беше забранено.

- Вярно ли е, че Николета Лозанова е идвала на посещение на Валери Божинов в хотела, както и с цел да го опази от по-напористите от вас?
- Да, наистина, Николета Лозанова беше в хотела заедно с Валери, но не мисля, че беше там, за да го опази от нас. С такава жена е грях да й кръшнеш. Двамата бяха изключително сладки заедно.

- Ти самата имала ли си закачка или връзка досега с някой от футболистите в хотела или изобщо?
- Не!

- Треньорът на националите – футболната легенда Лотар Матеус, следеше ли изкъсо плейбоите на отбора – Благо Георгиев, Валери Божинов и Ники Михайлов, да не кривнат от правия път и да се подведат по вашия сексапил?
- Прочетох някъде, че Матеус дълго се е тръшкал заради разголените участнички в конкурса, за да не попаднат неговите избраници в лапите на сексапилните красавици. Много се смяхме с момичетата тогава. Човекът си вършеше работата, винаги поздравяваше и беше в настроение през цялото време.

- Обаче се носи слух, че си била ухажвана настоятелно от певеца Милко Калайджиев, който дори ти е отправил неприлична покана да го посетиш в хотелската му стая…?
- Лятото снимахме клип в курорта Слънчев бряг на песента „Ако те видят Златките“, като по време на снимките Милко си позволяваше известна волност. Да, сваляше ни, но кой не би свалял хубави момичета...

*Катерина Йорданова(Л) и Веселина Димитрова (Д) на конкурса Playmate of the Year 2010

ВИЗИТКА:
18 Бургас
Амбиции: Мечтая да стана моден дизайнер
Един мъж в леглото трябва да е: Преди всичко нежен. Не мога да си се представя с някакъв агресивен грубиян
Мечтаното пътешествие е до: О-в Пукет, Тайланд. Гледах един документален филм за него и се влюбих от пръв поглед
Страхувам се от: Змии и височини
Никога не ми омръзва да: Танцувам и да гледам филми като Яж, моли се и обичай, които вие, мъжете, смятате за лигави
След 5 години се виждам като: Известен модел

Вижте видео:

Конкурс Playmate of the Year 2010

Победителката в конкурса Playmate of the Year 2010 Дорис Дилова