Дали връзката между Азис и Китаеца е била само пиар или истинска любов - това беше основна тема на "Голямата уста" по Нова телевизия.

С разгорещени дискусии в студиото на Венета Райкова топкоментаторите се опитаха да достигнат до истината за тях.

"Хиляди пъти сме ги виждали да се целуват на публични места, ако беше само пиар, можеше по-дискретно да го правят", каза Звездомира Танева, отговорен редактор на агенция ПИК. Тя изказа своите съмнения, че връзката е била режисирана.

"При Азис всичко е пиар", отбеляза пиарката Соня Колтуклиева.



Извънредно от изповедалнята Катето Евро проговори за взаимоотношението между двамата:

"Китаеца разкри истината, това беше пиар, аз бях прекалено близка с тях, убедена съм, че всичко е пиар", категорична бе актрисата, която скоро ще стане баба.

"Аз знаех, че не е истина, но със сигурност нямат нищо интимно - никога, никога", допълни Евро. Дори появата на Ники с Евгени Минчев в публичното пространство не било реално събитие според нея.



"Това, че Азис го е прегръщал по дискотеки, не значи нищо. Азис се целува и прегръща с всички. Той е много добър актьор. Те са имали договорка, но нищо повече", убедена бе актрисата.

Ексклузивно в ефир се свърза жената на Ники Китаеца - Виолета, която сподели: "Като съпруга на Китаеца от 6 години, искам да ви кажа, че Евгени Минчев и Китаеца не са имали интимна връзка. Уговорката беше Минчев да изчисти името на съпруга ми от това на Азис. Всяка вечер Ники си беше с мен вкъщи".



"Сексуална връзка никога не са имали, били са приятели, Ники му е бил като шофьор по-скоро", заяви Виолета.