След близо 5 години отсъствие Катето се връща на сцената с „Маршрутка”. Другите актьори от пиесата на Елин Рахнев са Дидо Мачев, Тончо Токмакчиев и Мария Статулова.

"Лесно и приятно е да се играе с актьори-приятели" - сподели в предаването „Под лупа” на ТВ Европа актрисата. Пиесата се играе на 18-ти март в Петрич, а на 21 – в Сандански.

Катето Евро каза още, че най-вероятно през април ще я видим и в друг спектакъл. Тя издаде, че до края на годината може да очакваме и продължението на филма „Оркестър без име”. В „Орекестър с име” всеки е търгнал вече по свой път”, разказа актрисата. „Общо взето мъжете много не са се променили. Животът им е почти същият. Рени малко се е променила – има фирма за туризъм, станала е сериозна бизнес дама.”

"Не съм властна майка" - увери още обичаната българска актриса. “Аз си мислех, че съм властна като беше по-малък, но се оказа, че не съм. Ние сме повече приятели, отколкото майка и син.” И добави, че не тя е причината синът й Александър Кадиев да стане актьор, а той от малък си е обичал да играе.