Катето Евро призна, че си е показвала бомбите по купони.

Въпреки че се възмути от репликата на Петя Буюклиева в „Биг Брадър”, актрисата в крайна сметка довери, че наистина е танцувала дибидюс на специални партита, научи HotArena.net.

„Обвиняват ме, че изведнъж съм се променила. Навремето съм си показвала циците по купони! Видиш ли колко съм била шашава и разкрепостена и изведнъж съм се променила! Аз съм си същата весела жена, правя си купони, пише „Уикенд“.



Когато моите приятели поискат да видят цици, що да не им ги покажа на хората? Те са ми, дето се вика, хубави. Снимала съм се в списания гола, играла съм във филми гола. Моите цици отдавна никого не вълнуват”, шашна с откровението си ранобудните зрителки на предаването „На кафе” Катето Евро.

58-годишната актриса в предпенсионна възраст, която не успя да спечели голямата награда в „Биг Брадър ол старс”, обяви война на Петя Буюклиева заради разкритието й, че обичала да показва циците си по купони.



По време на една от мисиите в Къщата певицата чу, че съквартирантите я обсъждат и реши да си отмъсти, разкривайки пикантната подробност от житието-битието на ретро сексимвола на българското кино.

Периодично обаче самата актриса пуска свои голи снимки в публичното пространство, за да докаже, че още си я бива.



За разлика от своята колежка Марта Вачкова, която предизвика само присмех с папарашките кадри на голите си телеса, които ежедневника „Всеки ден” публикува, Катето обира само позитивни коментари за фигурата си.

Преди 3 години звездата от „Оркестър без име” бе щракната от папараци топлес, но с бейзболна шапка, на морския бряг.

Преди това Катето Евро лъсна гола и в еротичната Библия „Плейбой”.



„Исках да сваля тотално всички задръжки, да махна мистично -романтичния ореол около себе си. Съблякох се пред списание „Плейбой” не за да демонстрирам само добре запазеното си тяло, но и да изкрещя в лицето на света: „Аз съм неприкосновена, аз съм независима и мога да правя това, което си искам“, философства актрисата.